کیک سیب فوری بـه سبک شف نگین

از سری دستورات اختصاصی دنیـای شیرین آشپزی

فصل فصل سیب های دل انگیزه. الهه سلامی آشپز با رنگهای زیبای سبز و قرمز و زرد.
طای شیرین و ترش و ملس.
با اون عطر دل انگیزشون کـه وقت بو کشیدنشون قبل از خوردن بـه آدم انرژی مـیده.

سیب این مـیوه عزیز کـه خیلی خاصیت داره. الهه سلامی آشپز کـه یـه زمانی اسمش مرسی بوده. اون زمانـها کـه وفور نعمت بوده و انقدر رنگ و وارنگ مـیوه جلوی آدم بود کـه به سیب بی نوای نگاهم نمـی کرده.

مواد تشکیل دهنده
نکات جانبی

اما این قصه ها مال امروزه روز نیست.
حتی با داشتن سیب های اهدایی دماوند با داشتن سیب های دست چین باغ مادری و وفور سیب..
باز سیب عزیزه و عزیزه و عزیز.
لذت بو کشیدن عطرش و گاز زدنش رو کـه کنار بگذاریم مـیرسیم بـه دنیـا دنیـا تنوع دسر و کیک وشیرینی کـه با هاش مـی شـه درست کرد.
از کمپوت خوشمزه اش که تا تارت و پای  سیب های جور واجور.
از لذت هنی و سازگاریش با دارچین و جناب گردو.

اما هر روز و همـیشـه حس و وقت درست کیک و شیرینی با آدم همراه نیست و گاهی همـینکه زیر کتری یـا سماور رو به منظور یک چای عصرونـه آتیش مـی کنی که تا در کمتر از نیم ساعت خودت رو بـه چای عصر دعوت کنی یـهو هوس یک برش کیک سیب همراه با همون چای دیوونت مـی کنـه و مـیگی ای کاش کیک داشتیم!!!

و این رویـا به منظور خیلی هامون پیش مـی یـادو عالعملهای مختلفی هم داره.
یکی بی خیـالش مـی شـه و به قندونش پناه مـی بره.
اون یکی بـه قنادی محل.
دیگری کابینت ها رو بـه امـید بیسکویتی و شکلاتی باز و بسته مـی کنـه.
یکی هم مثل من بـه فکر این مـی افته کـه توی دنیـای تنبلونـه اش کشفی  نیم ساعته کنـه و لذتش رو تمام کنـه.
یـه چای تازه دم داغ درون کنار یک برش کیک سیب داغ و تازه از فر بیرون اومده توی هوای پاییزی خیلی مـی چسبه.
مخصوصا کـه پشت پنجره باشی و نمای بیرون مثل یـه قاب عپاییزی زیبا باشـه و  درون حین خوردن چای  عطر دل انگیز سیب و دارچین مستت کنـه.

- اگه شما هم مثل من مـیخواهید از یک عصر پاییزی دلنشین لذت ببرید با کشف سه سوته من همراه بشید و خود و عزیزانتون رو بـه مـهمونی کوچیک عصرونـه دعوت کنید.

برای کیک  سیب  و پای و تارت سیب رسیپی های فراوونی هست و هر کدومم لطف خودشونو دارند. و به زودی بهشون خواهیم پرداخت( خدا رو شکر سبدهای سیب نازنینم جلومـه و بهم چشمک مـی زنند!!)
اما من امروز براتون کیکی سریع و ساده دارم کـه نیم ساعته حاضره- هم زن  نمـیخواد- الک نمـیخواد- کلا یـه کاسه کثیف مـی کنید- تخم مرغ کمـی مـیخواد-
و نتیجه نسبت بـه زمان و کاری کـه مـی بره عالیـه.
نمـیتونم بگم این کیک بهترینـه. نـه نیست.
اما سریع ترین هست.
 کیفیتش خوبه
ساده درست مـی شـه و کم ریسکه.
مقدار زیـادی بهتون اسلایس های خوشگل و خوشمزه مـیده( توی سایزی کهتو عمـی بینید 24 برش) مـیتونید از عزیزان و مـهمونـهاتون پذیرایی کنید- به منظور مدرسه بچه ها بگذارید- مـهمونی تشریف مـیبرید دست خالی نرید و پول قنادی ندید- از تعریف دیگرون درون مورد سلیقه و دستپختتون لذت ببرید!!!
اگه کمـی بجنبید مـیتونید که تا چای آماده مـی کنید کیکم داشته باشید.
در ضمن این کیک بـه صورت اسلایسی برش مـی خوره و خیلی بـه صرفه هم هست.و به منظور مـهمونی ها هم مناسبه چون ظاهر خیلی زیبایی هم داره.
من خودم چند شب پیش بـه یک مـهمون دعوت بودم و قرار بود کـه دسرها رو من درست کنم. اما برام کاری پیش اومد کـه اصلا خونـه نبودم کـه درست کنم.
در نتیجه وقتی داشتم حاضر مـی شدم کـه به مـهمونی برم یـهو بـه فکرم رسید کـه تا حاضر مـی شم این کیکم درست کنم که تا دست خالی ام نرفته باشم.
و با استقبال خیلی خوبی هم مواجه شد.
و درون عرض 45 دقیقه ای کـه خونـه بودم هم خودم و پسرکم رو حاضر کردم و هم کیک درست کردم و برش زدم و توی ظرف چیدم به منظور مـهمونی.

خوب امروز کـه دارم این متن رو تایپ مـی کنم جمعه هست و وقتم آزاده و اگه مـیبینید روده درازی کردم بدونید علت چی بوده.!!!

اونـهایی کـه حوصله ندارند از اینجا بخوانند:

خیلی از دوستان تقاضا داشتند مقدار ها رو بـه قاشق بگم و خیلی ها سوال داشتند 1 قاشق غذا خوری چه جوری سر پر خالی و ..

منم براتون عکسش رو مـیگذارم: الهه سلامی آشپز 1 قاشق سرپر از آرد

این کیک از دسته کیک های کوئیک مـیهست و خیلی سریع آماده مـی شـه.
در قدم اول فر رو روی 180 درجه روشن کنید که تا گرم بشـه.
تمام مواد خشکتون رو توی یـه کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوطشون کنید بهتره کـه از هم زدن دستی کمک بگیرید که تا با همزدن مواد خشک هوا دهی کمـی صورت بگیره.( ویسک مواد)

من با قاشق معمولی اینکار رو کردم.

همـینطور مـی تونید آرد رو الک کنید اما من نکردم.(کیفیت بهتری خواهید داشت)
آرد وشکر و بیکینگ پودر و بهبود دهنده  رو مخلوط و هم بزنید.
اگه بهبود دهنده ندارید مـهم نیست. مـیتونید حذفش کنید.
حالا بهش روغن و اب و تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید.


و انقدر هم بزنید که تا یکدست بشند و گلوله ای باقی نمونـه.
با همون قاشق اینکار رو کردم.  
حالا ته قالب چهار گوشتون رو کاغذ روغنی بندازید و موادتون رو دوقسمت از سه قسمتش رو بریزید توی قالب. چشمـی تقسیم کنید.

توی یـه کاسه سیب های پوست کنده و خلال نازک شده رو با شکر 2 قاشق و دارچین مخلوط کنید و روی کیک بچینید.


در آخر اگر ته ظرفتون شکر و دارچینی بود مـیتونید روی سیب ها بپاشید. یـا اگه شکر و دارچین بیشتری دوست دارید.


حالا اون یک سوم باقی مونده مایـه کیک رو روی کیک بدید طوری کـه یک خط درون مـیون بشـه و سیب و مواد دیده بشـه و تمام سطح کیک پوشونده نشـه. این به منظور زیبایی کیکتون هست.


در مرحله قبل از ریختن مایـه کیک دوم مـیتونید مقداری گردو خرد شده روی سیبها بدید که تا طعم فوق العاده تری پیدا کنـه.
حالا ظرف کیک رو توی فری کـه همون اول روشن کردید و داغ شده با درجه 180 سانتی گراد بگذارید بـه مدت 20 دقیقه.
ممکنـه زمان بیشتر یـا کمتری ببره توی فرهای مختلف
حالا مـیتونید تو فضای اشپزخونـه عطر دل انگیز کیک رو با دارچین بـه مشام بکشید و لذت ببرید...
با فرو خلال دندون توی مرکز کیک از مغز پخت شدنش اطمـینان حاصل کنید و از فر خارجش کنید که تا کمـی سرد بشـه.

 

اگه دوست داشتید رنگ کیک سفید نمونـه و طلایی بشـه مـیتونید دو دقیقه روی گریل بگذارید که تا سطحش طلایی بشـه.
بعد برش بدید و کاغش رو جدا کنید و توی یـه ظرف زیبا بچینید و با چای نوش جان کنید.

لحظه لحظه زندگیتون سرشار از خوشی های کوچک و بزرگ و سرشار از عطر خوش سیب
شاد باشید
نوش جان
شف نگین.

33
به اشتراک بگذارید :
، الهه سلامی آشپز




[کیک سیب فوری بـه سبک شف نگین | دنیـای شیرین آشپزی الهه سلامی آشپز]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 10 Jul 2018 20:45:00 +0000